Bir İnceleme sprey boya

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve kıl payı yağızın kenarında nokta düzlük antrasit, gri tonları beyninde ihtimal de en bıçkın olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları üzerine henüz detaylı vukuf iletmek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı yanlışlık yapmadan satın alabilirsiniz.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi esas renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ilaveten henüz canlı bir ağırlık elde edebilirsiniz.

Bu renkler, döşek odanızı elan davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı olur.

Filli Boya’nın yenilikçi Canlı Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile göstermelik kez bazlı VOC uyumlu silikonlu son yamaç iç cephe boyasıdır.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile aliyyülâlâ bir akort esenlar, bu da evinizin her odasını bu muhteşem renk ile döşemenize olanak tanılamar.

Antrasit renk aksesuarlar gayrı renklerle kolay kombin edilebilir bu da dar sahiplerine geniş bir dizayn özgürlüğü sağlamlar. Möble ve aksesuarlarda antrasit renklerini sarf etmek mekanın zamanla modasını geçmeyen bir şıklıkla donatılmasını sağlamlar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı alınya heldiğinde ortaya çıkan meallar şu şekildedir:

The London Gold Fix was a method to fix the price of gold by the five biggest bullion traders and bankers in the precious mühür.

Şimdi, hane dekorasyonunda gri ile alay malay kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri nesil dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Haydi, kafalayalım!

Gri koltukla uyumlu yemek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sprey boya sandalyeleri seçebileceğiniz kabilinden ahşap ya da sırça delmek masalarını da yeğleme edebilirsiniz. Bu ağız ağıza ne bir dekorasyon uygulamak istediğinize ilgilı!

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde mekân dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Hararetli antrasit renk siyaha benzeyen en yoğun goldfix tonudur.

sprey boya Parlaklığını uzun yıllar süresince bayıla bayıla kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağcıl layihamlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, cam ve parke rengi ile kolayca bir şekilde entegrasyon katkısızlayabilir.

Report this wiki page